Pagina's

woensdag 19 september 2012

Hebberecht's skyline

"Het uitzicht is uniek, verschillende skylines van over heel de wereld zie je nu bij Art Gallery Pot  in Axel."

Skyline London
De skylines van Hebberecht zijn 3D vereenvoudigd tot enkel vorm en kleur. Het is juist de beperking door de begrenzing die ervoor zorgt dat men zelf zekerder wordt. Dat geldt ook voor in het interieur. Door dat de schilderijen niet gedetailleerd zijn zijn ze makkelijk te combineren in je interieur. Dit zal voor veel mensen als prettig worden ervaren. Wat zeker niet wil betekenen dat het saai word. Door gebruik van een spannend meubelstuk word je interieur ook gelijk een stuk interessanter.

De skyline van London heeft een overeenkomst met de opvallende en verrassende Pegasus fauteuil van het merk JORI. De punt in de fauteuil en de middelste wolkenkrabber in het schilderij. Een klein leuk detail dus!

Om een mooi kleurenpalet te maken in combinatie met het schilderij kunt u de muren verven in verschillende kleuren decoratie verf van de BB collectie.


 
Als u ook advies nodig heeft wat voor schilderijen er in u interieur passen kunt u mij bellen, mailen of een berichtje achter laten hier onder.

www.brendabaart.be
www.brendabaart.com


Heb jij misschien leuke interieur tips of spannende combinaties zet ze hieronder, ik hoor graag andere mensen hun mening.

groetjes,
Brenda Baart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als U vragen een opmerkingen hebt laat dan een berichtje achter.
Styliste,
Brenda Baart.