Pagina's

zaterdag 15 september 2012

Play It!

Ik was er als eerste bij, De Woon Inspiratie Tour waar de nieuwe trends voor de komende jaren getoond werden.

"Een huis is om in te wonen. Interieur is om mee te spelen." Play It!, een nieuwe trend die staat voor geometrie, strak, dynamisch, hoekig, speels en opvallend. Speel met verschillende kleuren, vormen en materialen. De basis van zwart - wit dat gecombineerd word met diverse tinten blauw, bloed rood, geel en zacht lila accenten zorgt voor een sterk kleurenpalet.
Het meubilair is hoekig, strak maar toch speels. Onmisbaar zijn kussens en plaids, als je het lijnenspel doorvoert in de accessoires heb je zelfs in de kleinste details een interieur met de nieuwe trend Play It!

Vind je het allemaal te donker worden met zwart als basis kleur? Draai het dan om, gebruik niet zwart als basis maar als accentkleur!

Deze geweldige trend wil ik natuurlijk niet alleen voor mezelf houden, maar graag deel ik die met u ...
Play It! Durft u het aan?

Volgt u de nieuwste interieur trends? Laat het weten in een reactie hier onder. 
Heeft u vragen over interieur trends? Houd ze dan vooral niet voor u zelf maar durf ze te stellen in een reactie hier onder. 

www.brendabaart.com

2 opmerkingen:

  1. Klinkt leuk. Play it! Ietsje meer durven te spelen met kleur kan nooit kwaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klopt meer kleur is bepalend voor de sfeer en het humeur. Durven spelen met kleur en vormen, de tegenstellingen benadrukken en vooral durven lachen. Is heel belangrijk voor Play It.

    BeantwoordenVerwijderen

Als U vragen een opmerkingen hebt laat dan een berichtje achter.
Styliste,
Brenda Baart.